maanantai 4. helmikuuta 2013

Who´s that girl?

Mä en enää tiiä miten päin pitäis olla.

 Tietääkö kukaan?

Mitä mulle kuuluu? Hirveästi uusia ja mielenkiintoisia asioita... Paljon olisi vielä tehtävää ennen firman perustamista. Hieno ajatus, oma "firma"... Yritykseni tosin tulee olemaan vaatimattomasti vain toiminimi. En keksinyt sille edes mitään fiksua nimeä, vaan otin oman nimeni. 

Piti ruveta keksimään jotain tekemistä, ettei loppuelämä mene pelkäksi koneella istumiseksi.

Tarkoitus oli ruveta tekemään korjausmaalauksia ja pienimuotoisia huoneistomaalaushommia, mutta nyt näyttäisi siltä, että niitä töitä ei ole enkä niitä edes juurikaan pysty tekemään. Sen sijaan aloitan puhelintyöt, asiakashankintaa muutamalle myyntiedustajalle. Ihan mukavaa, mutta erittäin raskasta puuhaa. Ei tosin tietenkään samalla tavalla raskasta kuin raksamaalaus.

Eilen juttelin ystäväni kanssa puhelimessa ja heiteltiin villejä ideoita ilmaan. Sen seurauksena soitin Soneralle ja tilasin itselleni parit liittymät, puhelinkoneen, 020 -numeron sekä...  
0700 -numeron!

Kyllä, tilasin itselleni aikuisviihdettä varten palvelunumeron. Hihih. En ole koskaan itse edes soittanut sellaiseen numeroon. :D Jotenka en tiedä mitä sinne kuuluu sanoa, mutta ajattelinpa vain olla ihan oma itseni ja jutella "mukavia"... ;-)

Elämäni on mennyt aivan heikunkeikun jo pidemmän aikaa ja muuttunut tylsäksi. En tykkää pelkästä arjesta lasten kanssa. Laitoin ilmoituksen deittisivustolle ja sovin eilen ekat seksitreffit vieraan blondimiehen kanssa. Äitini kysyi, että treffeillekö olet menossa... (Oli lukenut Facebookista.) Juu, tai siis en, vaan se tyyppi tulee meille. Hyvä, ettei äiti kiljunut puhelimessa, että miten mä uskallan ja tavatkaa nyt jossain julkisella paikalla, vaikka kahvilassa. "Äiti hei, en mä voi kahvilassa ruveta seksiä harrastamaan." Hiljaisuus. :D "Jaa, no et tietenkään. Meinasitko heti ekoilla treffeillä sitten harrastaa seksiä??" "Kyllä meinasin. En tapaa sitä tyyppiä mistään muusta syystä." Äiti ymmärsi mainiosti, kun hiukan selostin lisää ja kerroin todella vähäisestä seksin saannista vuoden sisällä. Heh. Varoitti kuitenkin, muistutti kondomeista ja sanoi, että pidä nyt jotain asetta käden ulottuvilla. Tsih.

Niin että tervetuloa vaan meille naimaan, 28 -vuotias blondimies! :D Mulla on aseet valmiina. :D

Facebookissa kysäisin ihan huvikseni eräältä puolitutulta mieheltä eilen illalla, että mitä kuuluu ja onkos hän pillua saanut. Se on aina takuuvarma järkytyksen poikanen miehille, jos mä sitä kysyn. Sehän ei kuulu lainkaan norminaisten lausevarastoon, moinen kysymys. Mä totuin sitä maanantaiaamuisin kuulemaan raksoilla, kun äijät reteenä utelivat toisiltaan. Halusivat vissiin kuulla, ettei niillä muillakaan niin hyvin pullat uunissa ole. =)

 Frendi vastasi, että silloin tällöin (on saanut). Minä hihkuin, että no sepä hyvä. Se pitää miehen ja mielen virkeänä. :D Hän sitten tokaisi, että siitäpä tuli hänen mieleensä, että voisin joskus vierailla hänen luonaan uudestaan. Kun viimeksi oli niin hauskaa. (Kävin kerran hänen luonaan viime syksynä leikkimässä...)
Minä ihmettelin, että "et oo tosissas" ja että minä meen mielelläni..... Näinkös helppoa se olikin? Nauroin miehelle, että ihan turhaan laitoin ilmoituksen deittipalstalle.

Kaiken lisäksi sovimme säännöllisestä seksistä. Minä ehdotin, että kerran kuussa ja hän sanoi, että useamminkin käy. :) Mutta että sitten on kyse pelkästä seksistä. Sure! Pure sex. No strings attached. Siistii!! Mulla oma fuck buddy, aika makee juttu pitkän seksittömyyden jälkeen!! Kipeetä leijailua yläilmoissa....

Aloitin jokin aika sitten blogin kirjoittamisen ja sitä kautta sain takaisin elämäniloa, jota on multa pitkään puuttunut. Sieltä, bittiavaruuksista, myös putoilee kauniita, ihania, mieltä ylentäviä sanoja erään hevimiehen suusta taikka kynästä taikka näppäimistöltä. Jos mies vielä jatkaa kirjoittelua, saattaa hyvinkin käydä niin, että tämä likka rakastuu... Huu, mikä ajatus..

Jos kiinnostaa lueskella toista blogiani, se löytyy osoitteesta:  http://blowjobacademy.blogspot.com.
Sinne kirjoittelen seksijuttuja, tänne ajattelin kirjoitella kaikkea mitä mieleen juolahtaa 

kasvattamisen vaikeudesta puutarhanhoitoon, ihmissuhdekiemuroista metsissä samoiluun, siivouksesta homeopatiaan ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. 

Nyt lähden lämmittämään eilen tekemääni kanapiirakkaa pojalleni ja sitten autan häntä läksyissä. Jos joku on eksynyt tänne lueksimaan joutavia jorinoitani, niin saapi laittaa kommenttia. Pus ja mahtavaa alkanutta viikkoa!

Kevättä tisseissä & twisting ur mind ;-)
Lady MindFcuk 


 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti